Valikoimassa alkuvuodesta 2019

Kookossuklaa jäätelö

KookosSuklaa Jäätelö

Maitosuklaisen lempeä Kookossuklaa Jäätelö valmistetaan kookosmaitoon korkealaatuisesta Santo Domingon mono-origin kaakaosta. Päällä tummasuklaa ”kansi”, joka on paitsi herkullinen, säilyttää jäätelön parhaimmillaan.


Appelsiinisuklaa jäätelö

AppelsiiniSuklaa Jäätelö

Täyteläinen ja tumma suklaajäätelö valmistetaan Ecuadorin Trinitario lajikkeen Mono-origin kaakaosta. Appelsiinihilloke antaa jäätelölle hienostuneen viimeistelyn ja vivahteen. Jäätelön kruunaamme tuttuun tapaan tummasuklaa ”signeerauksella”. Tumman suklaan ystävän täydellinen match.


Chilisuklaa jäätelö

ChiliSuklaa Jäätelö

Huikean tumma ja rikas mausteinen suklaajäätelö valmistetaan Perun Mono-origin kaakaosta ja viimeistellään tulisella chilillä. Jäätelö ei kuitenkaan ole tulinen vaan pikantti jälkimaku antaa jäätelölle sopivan loppupotkun. Kruunaamme tämänkin jäätelön tuttuun tapaan tummasuklaa ”signeerauksella”. Varoitus: Jos et pidä tummasta suklaasta tai mausteisuudesta, kierrä tämä jäätelö kaukaa.

Minttusuklaa jäätelö

MinttuSuklaa Jäätelö

Vastustamaton raikkaan mintun ja tumman suklaa yhdistelmä. Raikkaan Minttusuklaa jäätelön sekaan rouhimme tumman suklaan paloja ja kruunaamme jäätelön tutulla ”signeerauksellamme” tummasuklaa ”kannella”.Loppukeväästä 2019

Mangosuklaa jäätelö

MangoSuklaa Jäätelö

Jäätelö valmistetaan yksinkertaisesti mangosta ja kookosmaidosta. Kuten ei muissakaan jäätelöissämme, keinotekoisia makuaineita, väriaineita tms. ei käytetä lainkaan. Pehmeän täyteläinen maku syntyy tropiikin kypsettämistä mangoista miedolla kookoksen vivahteella. Rouhimme joukkoon tumman suklaan paloja ja viimeistelemme tummasuklaa ”signeerauksella”.

Loppukeväästä 2019

Vanilla-cookies jäätelö

Vanilja-Cookies Jäätelö

Miedosti vaniljainen jäätelö tummasuklaa keksimuruilla aidosta Bourbon Vaniljasta. Amerikan klassikon toinen tuleminen, tällä kertaa maidottomana ja vegaanisena.


 

Jäätelöt artesaanitapaan käsin

"Valmistamme jäätelöt Artesaanitapaan, pienissä erissä, suurella sydämellä"

 

Chocolab puolen litran jäätelöt

"Osa puolen litran jäätelöistämme painaa enemmän kuin joidenkin teollisten valmistajien litran jäätelöt"

 

Jäätelöt Espoosta

"Valmistamme jäätelöt Espoossa"

 

Jäätelöt Espoosta

"Vinkki: Jos vertaat hintoja, vertaa painon mukaan, sillä ilma on ainakin tähän saakka ollut ilmaista"

 

Ecuador Single Origin kaakao

"Ecuadorista tulee maailman parhaimpiin kuuluvaa kaakaota, mm. siksi käytämme Appelsiini- ja Suklaajäätelöissä Ecuadorin Single Origin kaakaota"

Hyvin varustetuista K-ryhmän kaupoista kautta maan.